Gode håndværkerkvalitet

Om R2 Farver – en farverig historie

Fra enkeltmandsvirksomhed til professionel virksomhed med mere end 40 dygtige medarbejdere.

Hos R2 Farver har vi altid været fascinerede af farver og godt håndværk. Vi tror på, at maling og gode materialer er med til at skabe gode rammer i et rum. Uanset om det er på børneværelset, et boligbyggeri eller på kontoret.

Vores ambition er klar. Vi vil levere den bedste håndværksmæssige kvalitet til alle kunder. Det var den filosofi, John Rasmussen etablerede virksomheden på. Og det er fortsat den tankegang, der driver os.

I 2003 blev Johns søn, Thue Bo Rasmussen, medejer af virksomheden og sammen med et stærkt team af medarbejdere har de udviklet virksomheden til det, vi kender i dag.

En rigtig maler

En rigtig malermester er selvfølgelig medlem af Danske Malermestre. Intet mindre. For dig som kunde – privat såvel som professionel – betyder det, at du kan være sikker på, at du har valgt en maler, der leverer en fejlfri kvalitet. Fra start til slut.

Du finder Malerfirmaet på Falkevej 6 i Viborg.

Vores butikker

Et perfekt maleresultat kræver god maling og godt værktøj.
I butikkerne i Bjerringbro og Viborg finder du altid et stort udvalg af malerprodukter og værktøj i den bedste kvalitet. Og selvfølgelig altid til særdeles konkurrencedygtige priser.

Ny maling inde eller ude kan give nyt liv til dine vægge, lofter, gulve, facader eller træværk. Når vi maler for vores kunder, bruger vi kun den bedste maling på markedet. Er du gør det selv-kunde, har du selvfølgelig mulighed for at købe den maling, som vores malermestre bruger. Og du kan altid få et godt råd med på vejen af malermesteren selv eller vores dygtige medarbejdere.

Andre

R2 Farver repræsenterer også R2 Gulvservice,
som sliber og efterbehandler gulve.

R2 Farver repræsenterer også R2 Låseservice,
som er en låsesmedsforretning.

R2 Farver repræsenterer også R2 El,
som tilbyder elservice.