Gulvbehandling

Service i gulvhøjde

Hos R2 Gulvservice får du kvalificeret service og professionelle produkter uanset, om du selv klarer arbejdet, eller om du vil have os til at klare det.

Hver dag rådgiver og vejleder vi mange kunder, alt fra gør-det-selv kunder til professionelle håndværkere. Vores fornemmeste opgave er, til enhver tid at yde professionel service, og sikre at dit projekt ender ud med det bedst mulige resultat.

Hvis du ikke har modet på selv at give dig i kast med opgaven, kan du altid få hjælp til at klare jobbet fra en af vore professionelle gulveksperter… nemmere bliver det ikke.

Gode råd

Hos R2 Gulvservice sætter vi en ære i give alle den bedst mulige service. Uanset om du er gør-det-selv kunde eller om du er professionel håndværker, står vi altid klar med et godt råd… og det gode er, at det ikke koster ekstra. Hvis du er gør-det-selv kunde kan du få vores hjælp til præcist det du ønsker. Du kan f.eks. vælge at vi skal starte projektet op for dig og forberede bunden, inden du selv tager over og udfører den sidste finish. Det kan også være du bare har brug for et godt råd til valg af produkter, værktøj og teknik… uanset hvad dit behov er, ser vi frem til at rådgive dig. Vi garanterer dig, at du nok skal opnå det resultat, du ønsker.